Het Scouting Forum
Gebruikers naam
Wachtwoord
Bewaar wachtwoord


Inloggen
Wachtwoord vergeten?
                   
 Alle onderwerpen  Speltakken  DWEK  

kampprijs welpen

 Volgende Pagina  
 Nieuwe enquête starten doe je hier   Om deze post goed te kunnen printen klik je hier, het onderwerp wordt dan printervriendelijk getoont 
| More
[Boeklegger] Sla dit onderwerp op in jouw persoonlijke boeklegger pagina 
Post onder dit onderwerp een reactie   
Schrijver Bekijk het onderwerp: Tweedelig opkomst Onderwerp Bekijk het volgende onderwerp: Insignes
 Pagina: van 2

Raksha_PM
 Stad Ede
Provincie Netherlands
Raksha_PM heeft 4 posts gemaakt 4
Gepost op 15 oktober 2013 :  21:02:52  Bekijk Raksha_PM's persoonlijke forum pagina  Stuur Raksha_PM een forum prive bericht  Beantwoord deze post van Raksha_PM met een citaat [quote]
Hallo daar,

Wellicht is deze vraag al eerder op gegooit (dan welgemeende excuses) maar ik ben bijzonder benieuwd naar de zomerkamp prijs die jullie aan jullie jeugdleden (welpen) vragen...

Wij lijken namelijk elk jaar minder soepel rond te komen, lopen tegen steeds hogere clubhuis-huur-prijzen (1300 euro voor een week??woaaaa) aan, en nouja... één en al credit crisis binnen onze horde.

Daarom ben ik benieuwd naar jullie kampprijs. Hopelijk is die van ons gewoon veel te laag

Groetjes,

Akela

Sander_Kaa
 

Sander_Kaa heeft 286 posts gemaakt 286
16 oktober 2013 -  09:13:40 Aangepast
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door Sander_Kaa aan de moderator van dit forum. Gepost op 16 oktober 2013 -  09:13:19  Bekijk Sander_Kaa's persoonlijke forum pagina  Stuur Sander_Kaa een forum prive bericht  Bezoek Sander_Kaa's eigen webpagina Beantwoord deze post van Sander_Kaa met citaat [quote]
Wij rekenen 115 euro voor een zomerkamp. Er gaan meestal rond de 20 a 21 (van de 24) welpen mee. De leiding betaalt niets, behalve voor uitgebreide avondsnacks. Wij vinden dit een mooie, lage, prijs die het voor de meeste ouders prima betaalbaar vinden.

Verder gaan we op úitje naar het zwembad (goedkoop met 20-badenkaart oid) wat de welpen heel erg leuk vinden. Eens in de zoveel jaar doen wel eens wat duurders (openluchtmuseum, dierentuin oid) maar meestal bestaat het kamp uit heel veel spel (met veel aankleding, themakleding etc). Alle welpen gaan met de trein (Railrunners) en materiaal met busjes. Die laatste worden gesponsoord dus dat scheelt best wat.

Wij komen doorgaans goed rond qua geld maar we doen wel een bijdrage uit de 'kas'. D.w.z. we sparen gedurende het jaar wat extra contributie voor het zomerkamp op, meestal tussen de 200 en 300 euro. Ons clubhuis die we huren kost maximaal 1.000 euro. Daarvoor kun je echt hele mooie clubhuizen huren. Voor minder kan ook prima. Sommige clubhuizen zijn naar mijn mening bizar duur, die slaan we dus gewoon over. Ook dit jaar hebben we voor de helft van het door jou genoemde bedrag een prachtig clubhuis op een mooie plek in het bos. Vlakbij jou in de buurt zie ik. :)


DMScout
NJMODStad Capelle a/d IJssel
Provincie/Land Zuid-Holland
DMScout heeft 594 posts gemaakt 594
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door DMScout aan de moderator van dit forum. Gepost op 16 oktober 2013 -  15:34:49  Bekijk DMScout's persoonlijke forum pagina  Stuur DMScout een forum prive bericht  Bezoek DMScout's eigen webpagina  Klik om te kijken wat DMScout's MSN Messenger adres is. Beantwoord deze post van DMScout met citaat [quote]
Onze zomerkampen zijn extra, d.w.z. ze moeten quite draaien, er wordt geen bijdrage gedaan uit de groepkas.
Er worden geen spaaracties gedaan (niet specifiek voor dit doel in ieder geval) en de leiding betaalt gewoon mee, de helft van de kampprijs meestal.
Bij ons gaan de 3 Welpen onderdelen gezamenlijk op kamp, dus dan heb je het over ca. 30 kinderen, want niet iedere welp gaat op kamp mee.

Afgelopen zomer was de kampprijs 130 euro volgens mij. Dat was in een gebouw met alle voorzieningen (dus ook douches, een grote keuken, etc.)
In deze prijs zitten alle aktiviteiten, vervoer (door ouders en leiding), het eten en alle materialen die speciaal voor kamp worden aangeschaft (kamp T-shirt, aandenkens, etc.).

Wij zijn dit jaar hier goed mee uitgekomen.


Raksha_PM
 Stad Ede
Provincie/Land Netherlands
Raksha_PM heeft 4 posts gemaakt 4
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door Raksha_PM aan de moderator van dit forum. Gepost op 16 oktober 2013 -  16:02:48  Bekijk Raksha_PM's persoonlijke forum pagina  Stuur Raksha_PM een forum prive bericht Beantwoord deze post van Raksha_PM met citaat [quote]
Helder Sander_Kaa en DMScout!

Wij gaan elk jaar met ongeveer 30 welpen op kamp en onze kampprijs is 75 euro.. Daar moeten we mee quite draaien. Als ik jullie prijzen zo zie zit daar denk ik wel een gedeelte van ons "probleem" maarr.. ik ben benieuwd naar meer input!

weet iemand trouwens of hier uberhaupt richtlijnen zijn vanuit scouting NL?


geert h
elke week een feestjeProvincie/Land Noord-Brabant
geert h heeft 972 posts gemaakt 972
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door geert h aan de moderator van dit forum. Gepost op 16 oktober 2013 -  18:11:41  Bekijk geert h's persoonlijke forum pagina  Stuur geert h een forum prive bericht  Bezoek geert h's eigen webpagina Beantwoord deze post van geert h met citaat [quote]
Onze welpen vragen 85 euro voor 5 nachten. De leiding betaald geen kampgeld, wel een bijdrage voor de versnaperingen 's avonds.

Vanuit SN heb ik nooir richtprijzen gehoord, ook op beide kamptrainingen die ik heb gevolgd (bevers en welpen)niet. Wel leer je daar begroten van het kamp, maar hoe je dat kunt doen staat ook op scoutpedia.


Sander_Kaa
 

Sander_Kaa heeft 286 posts gemaakt 286
16 oktober 2013 -  21:39:14 Aangepast
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door Sander_Kaa aan de moderator van dit forum. Gepost op 16 oktober 2013 -  21:30:04  Bekijk Sander_Kaa's persoonlijke forum pagina  Stuur Sander_Kaa een forum prive bericht  Bezoek Sander_Kaa's eigen webpagina Beantwoord deze post van Sander_Kaa met citaat [quote]
@Raksha_PM: wij gaan overigens 7 dagen, 6 nachten. Hoe je op kamp kan van 75 euro per kind is me een raadsel. Ik draai al een tijdje mee en heb iets dergelijks nog niet gered.

Hieronder de begroting van ons afgelopen zomerkamp. We kwamen t.o.v. de deelnameprijs een kleine 300 euro tekort. Dit legden we bij uit de speltak-kas.

Huur clubhuis €854
Benzinekosten leidingauto's €38
Groot transport €50
Overig transport (bv. Busvervoer, Trein) €122
Huur banken en tafels, elektra en afval €90
Warme maaltijden €469
Lunch en ontbijt €305
Overig (tussendoortjes, kampvuureten, spelvoer etc) €150
Aankleding/thema €200
Spelmateriaal €200
Excursies/uitjes €150
Overige spelkosten €50
Naambandjes/ insignes €75
Gasverbruik €-
Benzineverbruik (olielampen) €10
Overige kosten (stookvergunning) €14
Onvoorziene uitgaven 5% €139

Totaal €2.915


_Ari
 

Stad Alkmaar
Provincie/Land Noord-Holland
_Ari heeft 337 posts gemaakt 337
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door _Ari aan de moderator van dit forum. Gepost op 16 oktober 2013 -  22:51:57  Bekijk _Ari's persoonlijke forum pagina  Stuur _Ari een forum prive bericht Beantwoord deze post van _Ari met citaat [quote]
Ik zou een programma en begroting opstellen en aan de hand daarvan de kampprijs bepalen, niet andersom. Doordat je kijkt naar wat de kosten zijn zie je waar je geld allemaal heen gaat en kun je kijken of het goedkoper kan. Kan dat, dan is dat mooi (en kan de prijs omlaag), kan dat niet dan is dat jammer. Door de begroting tijdens je ouder-infomiddag/avond te presenteren kun je eenvoudig laten zien hoe de kampprijs is opgebouwd. Dat geeft duidelijkheid en begrip bij ouders. Zeker als je het omrekent naar kosten per dag valt de prijs gigantisch mee.

Een hoop hangt ook af van hoe lang je gaat, waar je heengaat, hoe groot je leidingteam is en wat de leiding bijlegt. Prijzen vergelijken op het forum is daarom lastig, vaar dus vooral je eigen koers. Vaak denkt leiding dat een prijs gigantisch hoog is terwijl ouders dit helemaal niet vinden. Betrek daarom ook de ouders, wat vinden zij eigenlijk van de prijs? Dat je voor je gevoel wellicht een hoge prijs hebt wil niet zeggen dat je een duur kamp hebt.


timon
Zeur PietStad Hedel
Provincie/Land Gelderland
timon heeft 7163 posts gemaakt 7163
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door timon aan de moderator van dit forum. Gepost op 17 oktober 2013 -  11:18:30  Bekijk timon's persoonlijke forum pagina  Stuur timon een forum prive bericht  Bezoek timon's eigen webpagina  Klik om te kijken wat timon's MSN Messenger adres is.  Bekijk het Skype telefoon adres van timon Beantwoord deze post van timon met citaat [quote]
@_Ari, maar je weet vaak wat je de jaren daarvoor aan een kamp hebt besteed en kunt hierop vaak wel richtprijs bepalen. Het is voor ouders vaak prettig om te weten wat een Scouting kamp jaarlijks kost zodat zij hier ook rekening mee kunnen houden. Ipv een kamp wat het ene jaar 150 en het andere jaar 75 kost.

@Sander mijn laatste zomerkamp met de welpen was in 2009 en hebben wij voor EUR 70,- gedraaid. Dit is dus wel te doen. Maar je moet dit wel goed inplannen en veel voor regelen. Ook is het afhankelijk van het aantal deelnemers. Hoe meer leden er mee gaan, hoe minder kosten (je relatief) maakt voor het eten. Ook is het regelen van een betaalbare locatie en goedkope activiteiten een kunst en afhankelijk van de contacten die je hebt en de keuzes die je maakt.


timon's sig
...The only thing we take are pictures and we only leave footsteps...

Kaa_pmw_Ede
ModeratorStad Ede
Provincie/Land Netherlands
Kaa_pmw_Ede heeft 2354 posts gemaakt 2354
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door Kaa_pmw_Ede aan de moderator van dit forum. Gepost op 17 oktober 2013 -  14:10:20  Bekijk Kaa_pmw_Ede's persoonlijke forum pagina  Stuur Kaa_pmw_Ede een forum prive bericht  Bezoek Kaa_pmw_Ede's eigen webpagina  Klik om te kijken wat Kaa_pmw_Ede's MSN Messenger adres is.  Bekijk het Skype telefoon adres van Kaa_pmw_Ede Beantwoord deze post van Kaa_pmw_Ede met citaat [quote]
je komt dan natuurlijk ook uit een 'zuinige' traditie, de sport om het met zo min mogelijk geld zo goed mogelijk te doen :)

Baloedebeer
 

Baloedebeer heeft 26 posts gemaakt 26
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door Baloedebeer aan de moderator van dit forum. Gepost op 17 oktober 2013 -  15:12:12  Bekijk Baloedebeer's persoonlijke forum pagina  Stuur Baloedebeer een forum prive bericht Beantwoord deze post van Baloedebeer met citaat [quote]
Welpen 7 dagen voor € 105,- (gebouw)
Scouts 8 dagen voor € 120,- (kamperen)
Leiding betaalt niets. Alleen kampgeld wordt besteed aan kamp, geen verdere inkomsten.
Standaard ieder jaar één dag attractiepark (bijv. Drievliet).


ExploWezley
 Stad Utrecht
Provincie/Land Utrecht
ExploWezley heeft 171 posts gemaakt 171
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door ExploWezley aan de moderator van dit forum. Gepost op 17 oktober 2013 -  23:42:20  Bekijk ExploWezley's persoonlijke forum pagina  Stuur ExploWezley een forum prive bericht  Bezoek ExploWezley's eigen webpagina  Bekijk het Skype telefoon adres van ExploWezley Beantwoord deze post van ExploWezley met citaat [quote]
Welpen, esta's en kabouters voor €95 op kamp

Scouts was ook voor €95 maar dit jaar word het iets duurder omdat we nu niet meer rond konden komen met zn grote groep

Leiding betaalt niets voor deelname aan weekenden en kampen, we krijgen ook vanuit de groep nog een kleine bijdrage per kind dat mee gaat.
sparen word bij ons per speltak gedaan hieruit word ook betaalt voor weekenden en eventuele kosten voor opkomsten zoals kook ingrediënten.

ExploWezley's sig
be Proud to be a Scout!
Never trust a smiling Scout

GeertJan
 

GeertJan heeft 283 posts gemaakt 283
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door GeertJan aan de moderator van dit forum. Gepost op 21 oktober 2013 -  10:25:42  Bekijk GeertJan's persoonlijke forum pagina  Stuur GeertJan een forum prive bericht Beantwoord deze post van GeertJan met citaat [quote]
Wij lijken namelijk elk jaar minder soepel rond te komen, lopen tegen steeds hogere clubhuis-huur-prijzen (1300 euro voor een week??woaaaa) aan


Een redelijk te betalen clubhuis komt voort uit tijdig, tijdig vastleggen. Reken op 18 a 24 maanden tevoren: je zou nu bezig moeten zijn met 2015.

Jouw hoge prijs voor een blokhut heb ik nog niet gezien, en ik zie de nodige afrekeningen. Een typisch kamp is 1200 a 1500 euro totaal, en dan met huur, eten, activiteiten, alles; typisch is een blokhut 750 a 850,- voor een week.

Zelfs bij een speciaal zomer-bij-de-boer-ding (de te verhuren blokhut had brand gehad en was niet beschikbaar, we moesten dus iets anders hebben) is niet zo duur geweest. Kijk dus vooral eens waar je huurt?
Ik heb nog even gekeken maar je zit in Ede en niet in de randstad dus ik snap niet hoe je aan deze prijzen komt.

Bedenk dat de blokhut vaste kosten zijn. Een grotere groep kinderen is voordelig want kost niks extra (wat kost een extra eter?). Probeer dus de groep zomerkampers zo groot mogelijk te maken.

Andere truuk is extra inkomsten. Jantje Beton (collecterende welpen - in uniform!) halen veel op. De Scoutingloterij ook, maar de opbrengsten zijn lager. Probeer een of twee grote klappers te maken en niet je hele programma aan fondsenwerving te besteden maar een of twee keer is best leuk en een uitstapje is leuker als je er zelf voor gewerkt hebt.

Bij de welpen is bij ons de bijdrage EUR 85,- per kind, leiding gratis. De groep draagt niks bij behalve materiaal enzovoort. De bijdrage wordt bepaald aan de hand van de begroting, vandaar dus ook dat we zo vroeg zijn met het vastleggen van de blokhut.

Geert Jan


DMScout
NJMODStad Capelle a/d IJssel
Provincie/Land Zuid-Holland
DMScout heeft 594 posts gemaakt 594
21 oktober 2013 -  15:35:15 Aangepast
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door DMScout aan de moderator van dit forum. Gepost op 21 oktober 2013 -  15:34:39  Bekijk DMScout's persoonlijke forum pagina  Stuur DMScout een forum prive bericht  Bezoek DMScout's eigen webpagina  Klik om te kijken wat DMScout's MSN Messenger adres is. Beantwoord deze post van DMScout met citaat [quote]
Ja, die 75 euro lijkt mij ook erg aan de lage kant. Als ik kijk naar onderstaand lijstje dan klopt het redelijk met die van ons, echter wij hebben minder kosten voor voeding (4 euro per deelnemer) en spelmateriaal. Maar des te meer voor uitjes en transport (busjes huren, kanoverhuur, klimcentrum, etc.).

Die 1300 euro zit inderdaad aan de hoge kant, je kunt rond de 900-1000 euro ook best een locatie vinden. En er zijn nog goedkopere...


Oorspronkelijk gepost door Sander_Kaa

@Raksha_PM: wij gaan overigens 7 dagen, 6 nachten. Hoe je op kamp kan van 75 euro per kind is me een raadsel. Ik draai al een tijdje mee en heb iets dergelijks nog niet gered.

Hieronder de begroting van ons afgelopen zomerkamp. We kwamen t.o.v. de deelnameprijs een kleine 300 euro tekort. Dit legden we bij uit de speltak-kas.

Huur clubhuis €854
Benzinekosten leidingauto's €38
Groot transport €50
Overig transport (bv. Busvervoer, Trein) €122
Huur banken en tafels, elektra en afval €90
Warme maaltijden €469
Lunch en ontbijt €305
Overig (tussendoortjes, kampvuureten, spelvoer etc) €150
Aankleding/thema €200
Spelmateriaal €200
Excursies/uitjes €150
Overige spelkosten €50
Naambandjes/ insignes €75
Gasverbruik €-
Benzineverbruik (olielampen) €10
Overige kosten (stookvergunning) €14
Onvoorziene uitgaven 5% €139

Totaal €2.915


wildkampeerder
leunstoel akelaStad Oude Sluis
Provincie/Land Noord-Holland
wildkampeerder heeft 1174 posts gemaakt 1174
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door wildkampeerder aan de moderator van dit forum. Gepost op 21 oktober 2013 -  23:37:37  Bekijk wildkampeerder's persoonlijke forum pagina  Stuur wildkampeerder een forum prive bericht  Bekijk het Skype telefoon adres van wildkampeerder Beantwoord deze post van wildkampeerder met citaat [quote]
"wij" hebben het voorelkaar gekregen om voor 50 pp een leuk kamp in Belgie te houden incl. vervoer.

Was wel een verschrikkelijk bijelkaarraapkamp en we hielden zelfs nog geld over ook...


Aluyx
 

Stad Hengelo
Provincie/Land Overijssel
Aluyx heeft 6 posts gemaakt 6
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door Aluyx aan de moderator van dit forum. Gepost op 13 februari 2014 -  09:43:32  Bekijk Aluyx's persoonlijke forum pagina  Stuur Aluyx een forum prive bericht  Klik om te kijken wat Aluyx's MSN Messenger adres is. Beantwoord deze post van Aluyx met citaat [quote]
Interessante discussie, wij vragen per kind een bijdrage van 75 euro voor het zomerkamp (van zondag tot en met vrijdag) en ik dacht dat dit al best veel was, maar dat valt dus blijkbaar reuze mee. Qua geld is het meestal wel te redden, alleen geen dagjes maar attractieparken, haha.
Aluyx's sig
Beverleiding en Kabouterleiding

Jasper
Een nieuw scoutingbegin.Stad Den Haag
Provincie/Land Zuid-Holland
Jasper heeft 3210 posts gemaakt 3210
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door Jasper aan de moderator van dit forum. Gepost op 13 februari 2014 -  10:53:45  Bekijk Jasper's persoonlijke forum pagina  Stuur Jasper een forum prive bericht  Bezoek Jasper's eigen webpagina Beantwoord deze post van Jasper met citaat [quote]
Oe dan zitten wij toch wel een stuk hoger. Wij vragen 200 euro voor 10 dagen, maar we gaan wel naar Luxemburg toe.
Jasper's sig
https://www.facebook.com/jscoolen

geert h
elke week een feestjeProvincie/Land Noord-Brabant
geert h heeft 972 posts gemaakt 972
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door geert h aan de moderator van dit forum. Gepost op 13 februari 2014 -  16:40:19  Bekijk geert h's persoonlijke forum pagina  Stuur geert h een forum prive bericht  Bezoek geert h's eigen webpagina Beantwoord deze post van geert h met citaat [quote]
Met welpen 10 dagen naar Luxemburg?

Sander_Kaa
 

Sander_Kaa heeft 286 posts gemaakt 286
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door Sander_Kaa aan de moderator van dit forum. Gepost op 21 februari 2014 -  14:00:45  Bekijk Sander_Kaa's persoonlijke forum pagina  Stuur Sander_Kaa een forum prive bericht  Bezoek Sander_Kaa's eigen webpagina Beantwoord deze post van Sander_Kaa met citaat [quote]
Zouden de 50, 75 euro kampprijs-groepen hun begroting eens kunnen posten? Daar ben ik wel benieuwd naar.
PiPo
 Stad Made
Provincie/Land Netherlands
PiPo heeft 2335 posts gemaakt 2335
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door PiPo aan de moderator van dit forum. Gepost op 21 februari 2014 -  14:36:07  Bekijk PiPo's persoonlijke forum pagina  Stuur PiPo een forum prive bericht  Bezoek PiPo's eigen webpagina  Klik om te kijken wat PiPo's MSN Messenger adres is.  Bekijk het Skype telefoon adres van PiPo Beantwoord deze post van PiPo met citaat [quote]
Hierbij onze begroting van ons afgelopen welpenkamp.
We gingen 5 dagen, 4 nachten.
Kosten waren 80 Euro p.p. Leiding was gratis.

Let op! Dit was de begroting vooraf. Achteraf hadden we gelukkig een paar tientjes over.PiPo's sig
Ik wilde hier nog iets leuks neerzetten maar ik had al op 'Submit' geklikt...

DMScout
NJMODStad Capelle a/d IJssel
Provincie/Land Zuid-Holland
DMScout heeft 594 posts gemaakt 594
21 februari 2014 -  17:33:24 Aangepast
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door DMScout aan de moderator van dit forum. Gepost op 21 februari 2014 -  16:29:37  Bekijk DMScout's persoonlijke forum pagina  Stuur DMScout een forum prive bericht  Bezoek DMScout's eigen webpagina  Klik om te kijken wat DMScout's MSN Messenger adres is. Beantwoord deze post van DMScout met citaat [quote]
500 euro voor een blokhut in het hoogseizoen? Zoals al eerder gemeld: 1300 voor een week is wel erg hoog (meer dan het dubbele), maar met 800 euro zit je eerder in de buurt dan 500. Maar bij een week ga ik uit van 7 nachten en geen 4...

Voor 4 nachten is 500 euro natuurlijk een prima prijs, met 25 man kom je dan op 5 euro p.p.p.n.
Labelterreinen vragen ook al snel een tarief van 5-6 euro p.p.p.n. (of meer) voor een accommodatie...

Met voeding zit je met 3,50 te laag. Een keertje extra limo uitdelen (als het warm is) of elke dag verse groente aanbieden zit er dan echt niet in.
Wij zitten zelf op 4 euro en dat is al puzzelen. Voeding is absoluut het belangrijkste en mag je nooit op bezuinigen,

(kosten voor dagdeelnemers op een Nationaal kamp liggen op 25 euro PER DAG. Ongeveer 1/3 daarvan is voeding... misschien geen goede vergelijking, maar toch...)

Verder ontbreekt er nog e.e.a. in deze begroting en geeft m.i. geen volledig beeld van een 8-daags zomerkamp.
Zo kun je wel roepen dat het voor 75 euro kan, maar je mist de helft....


geert h
elke week een feestjeProvincie/Land Noord-Brabant
geert h heeft 972 posts gemaakt 972
[KLACHTENMELDING] Stuur een klacht, tip of hints zoals zware taalfouten in over dit antwoord dat gepost is door geert h aan de moderator van dit forum. Gepost op 21 februari 2014 -  19:10:48  Bekijk geert h's persoonlijke forum pagina  Stuur geert h een forum prive bericht  Bezoek geert h's eigen webpagina Beantwoord deze post van geert h met citaat [quote]
Ik vind 3,50 euro ook erg weinig voor het eten per persoon per dag. Bij ons word er begroot met 5 euro, al zag ik dat de bevers/welpen 4,46 euro p.p.p.d. hadden aan kosten voor het eten. Neemt niet weg dat er komend jaar weer met die 5 euro begroot gaat worden, ook bij ons word er niet bezuinigd op eten.

 Pagina: van 2 Bekijk het onderwerp: Tweedelig opkomst Onderwerp Bekijk het volgende onderwerp: Insignes  
 Nieuwe enquête starten doe je hier   Om deze post goed te kunnen printen klik je hier, het onderwerp wordt dan printervriendelijk getoont 
| More
[Boeklegger] Sla dit onderwerp op in jouw persoonlijke boeklegger pagina 
Post onder dit onderwerp een reactie   
  Volgende pagina
Onderwerp menu
ScoutingForum Navigatie Menu
Enquêtes • Games • WebLinks •  WeerScout • Forum Crew • Contact
Rss feed, zie Hulp pagina voor meer uitleg